Nostalgi-bilder och Fan Magazine

Tjofräs!
När jag som mest höll på att uppdatera hemsidan med bilder och diverse annat så stöp jag i gamla bilder från träffar “back in the days”. Ta en titt! Har ni fler nostalgi-bilder från träffar som Övik Bugfans har besökt så maila dom till mig på kroffe88@hotmail.com så lägger jag in dom på hemsidan.

Fan Magazine har även lagts in under fliken “Fanmag”. Där finns det gamla klubbtidningar att läsa för dom som vill ha en liten tillbakablick på vad som hände.
Jag tror inte det är sista Fan magazinet som gjorts, höll ögonen öppna!
Koden till Fanmag har du som medlem fått via SMS-gruppen vi har. Har du missat vad koden är så kontakta någon i klubben som du tror kan vara ett snille, han vet nog.

More to come!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *